MASH
BLACK SiDE

Verkrijgbaar in de volgende kleur(en)

De zijspanmarkt is in volle opmars, vooral dankzij de komst van nieuwe modellen die betaalbaarder zijn en makkelijker inzetbaar voor dagelijks gebruik, dan de traditionele zwaardere en dure exclusieve machines.

Mash heeft deze handschoen jaren geleden al opgepakt en weet sindsdien een nieuw publiek warm te krijgen voor de moderne zijspannen. De in 2017 geïntroduceerde Mash Family Side 400 was de voorloper van deze heropleving. In 2021 gevolgd door de Side Force, met een knipoog naar de militaire prestaties van weleer.

Wat kan een betere opstap zijn naar zijspanrijden zijn dan deze lichte modellen? Ze geven immers aan de rijder al snel het vertrouwen om de unieke sensaties van het motorrijden en het vrijheidsgevoel te beleven met de neus in de wind.

Om het aanbod verder te versterken en zo toegankelijk mogelijk te maken introduceert Mash nu een nieuw model: de Mash “Black Side”, gebaseerd op het bestaande model.

De Black Side neemt dan ook de basis van de Side Force over, zijnde een schommelarm voorvork voor een nauwkeurige, lichte en stabiele besturing, een grote waterdichte kuip, standaard achteruitversnelling etc.

Mash heeft er naar gestreefd om hem nog lichter en begeerlijker te maken met zijn glanzend zwarte lak met grijze strepen. Zonder het gewicht van alle militaire accessoires (munitiekisten, bagagerek, reservewiel), is maar liefst 25 kg bespaard, waardoor hij nog gemakkelijker te rijden is.

ALGEMENE KENMERKEN

Hoogte 1210 mm
Zithoogte 830 mm
Gewicht 317 kg
Tankinhoud 13 l

 

€ 11.999,-

(incl. BTW & onvermijdbare kosten)

FAMILY SIDE 400 LTD

SPECIFICATIES

MOTOR

Type 4-stroke, Single cylinder
Cilinderinhoud 445 cm³
Startsysteem Electric start
Koeling Air
Max. Vermogen
21 kW

 

 Download de handleiding

FRAME

Voorrem Disc 280 mm
Achterrem Disc 220 mm
Zijrem Disc 220 mm
Voorwiel 4.60-18
Achterwiel 5.10-18
Zijwiel 4.60-18